Bedrijf

VanBeneden is een dynamisch piping bedrijf dat door zijn uitgebreide know-how, de snelle en goede service en de kwaliteit van de geleverde werken uitgegroeid is tot een vaste waarde in de sector. VanBeneden levert een complete onderbouwde studie, aangepast aan de specifieke noden en problemen, maar ook de prefabricatie en complete uitvoering zélf van het project neemt ze indien gewenst voor haar rekening.

Met meer dan 20 jaar ervaring in industriële piping projecten is het succes van VanBeneden in hoge mate gebaseerd op de motivatie en expertise van haar personeel. VanBeneden denkt mee met de klant en is bereid om met open vizier de technische noden in te vullen met een commercieel aanvaardbaar initiatief. De structuur van het bedrijf, gecombineerd met de inzet van goed opgeleide medewerkers, geeft VanBeneden bovendien voldoende slagkracht om flexibel op te treden, zowel tijdens de ontwerp- als de uitvoeringsfase.

In een tijdperk waarin de milieubewustwording erg belangrijk wordt draagt ook VanBeneden haar steentje bij met de uitvoering van projecten waarin onder andere energierecuperatie, warmtedistributie, en olie- en waterzuivering centraal staan.